Bemiddeling

Wij zorgen voor de juiste omgevingsgerichte professionals op tijdelijke opdrachten in de publieke sector. Of het nu gaat om detachering of bemiddeling tussen een ZP’er en opdrachtgever: altijd een goede match!

Vacatures

Op dit moment zoeken wij:

REAGEREN NIET MEER MOGELIJK

Voor een gemeente zoeken we tijdelijk versterking in de vorm van een doortastende allround communicatieadviseur met ruime ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving. Een creatieve adviseur die de adviserende rol binnen projecten combineert met uitvoerende taken. 

Jouw opdracht
Je weet beleid en strategie te vertalen in concrete adviezen en acties met passende middelen. Je werkt nauw samen met de andere communicatieadviseurs binnen het team. Je schrijft communicatieplannen en voert deze uit. Je adviseert en ondersteunt bij interne en externe communicatieprojecten. Je schrijft en redigeert artikelen en berichten voor diverse media. Je bent een overtuigende gesprekspartner voor bestuurders, managers, projectleiders en beleidsmedewerkers.

Jouw profiel
• Een afgeronde HBO bachelor opleiding Communicatie
• Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met advisering en uitvoering als communicatieadviseur binnen een gemeente in de afgelopen 7 jaar
• Aantoonbare werkervaring met het schrijven van communicatieplannen
• Aantoonbare werkervaring met projectcommunicatie, het schrijven van persberichten en artikelen

Wat bieden wij
Het is een opdracht voor 32 tot 36 uur per week, vanaf uiterlijk 4 maart tot en met 1 november 2019.

Meer weten?
Stuur voor 21 februari 2019 een e-mail voorzien van jouw CV naar frankspierings@strigo.nl en we nemen contact met je op.

REAGEREN NIET MEER MOGELIJK

Voor een gemeente zoeken we ter ondersteuning van het communicatieteam een allround communicatieadviseur. Iemand met een heldere visie op het communicatievak, met strategisch inzicht, tactisch sterk en bereid om de handen uit de mouwen te steken. 

Jouw opdracht
Het accent van de werkzaamheden ligt op de beleidsterreinen binnen het sociaal domein (inclusie, inclusieve arbeidsmarkt, uitvoeringdienst e.d.) en op ruimtelijke projecten. Je zal gevraagd worden om strategische adviezen te vertalen naar plannen van aanpak. Die plannen voer je vervolgens ook zelf uit. Je weet hoe je een omgevingsanalyse maakt en hoe je in je communicatie aansluit bij wat er leeft en speelt in die omgeving.

Jouw profiel
• Een afgeronde HBO bachelor opleiding Communicatie
• Minimaal 3 jaar werkervaring als communicatieadviseur waarvan 1 jaar binnen een overheidsinstelling
• Kennis van en ervaring met Factor C
• Werkervaring en affiniteit met communicatie in het sociaal domein

Wat bieden wij
Het is een opdracht voor 24 tot 32 uur per week, vanaf uiterlijk 1 december 2018 t/m 1 december 2019.

Meer weten?
Stuur voor 6 november 2018 een e-mail voorzien van jouw CV naar frankspierings@strigo.nl en we nemen contact met je op.

REAGEREN NIET MEER MOGELIJK

Voor een gemeente zijn we op zoek naar een medior communicatieadviseur met kennis en ervaring binnen het sociaal domein. Je ondersteunt en adviseert de afdeling Samenleving gevraagd en ongevraagd op strategisch en tactisch niveau. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de communicatieplannen en het onderhouden van social media en website.

Jouw opdracht
Als eerstelijns communicatieadviseur ondersteun en adviseer je de afdeling Samenleving gevraagd en ongevraagd op strategisch en tactisch niveau. Je overlegt in deze rol met het managementteam van de afdeling Samenleving en met de beleidsmedewerkers en projectleiders die verantwoordelijk zijn voor de verschillende (project)resultaten.

Je adviseert over de nodige communicatie- en participatie en de inzet van bijbehorende communicatiemiddelen. Daarnaast werk jij actief mee aan het communicatiever maken van de organisatie. Je weet signalen uit de samenleving goed op te pakken en te vertalen in communicatieactie
Er zijn diverse projecten binnen het sociaal domein waarbij jij betrokken bent. Je bent in dat verband ook verantwoordelijk voor het opstellen van communicatieplannen en betrokken bij het plaatsen van nieuwsberichten op social media en website. Als teamlid van de vakgroep Communicatie binnen de Stafafdeling word je bovendien ingeroosterd voor de inzet in de piketdienst crisiscommunicatie (1 x per 6 weken voor telkens 1 week)

Jouw profiel
• Een afgeronde HBO bachelor opleiding Communicatie
• Minimaal 3 jaar werkervaring als Communicatieadviseur binnen een overheidsinstelling
• Kennis van en werkervaring binnen het Sociaal Domein
• Ervaring met Social Media
• Ervaring met Factor C

Wat bieden wij
Het is een opdracht voor 21 uur per week, vanaf z.s.m. t/m 28 februari 2019.

Meer weten?
Stuur een e-mail voorzien van jouw CV naar frankspierings@strigo.nl en we nemen contact met je op.