STRIGO

STRIGO is een klein en ambitieus trainingsbureau uit Noord-Brabant met een groot hart voor de publieke sector en communicatie. 95% van onze cursisten is werkzaam bij organisaties als het Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten, scholen en woningcorporaties.

Deze organisaties begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goede relatie te onderhouden met de omgeving. Dat niet alleen deze omgeving, maar ook de eigen organisatie verandert. En dat dat vraagt om andere vaardigheden van de medewerkers.

In deze ontwikkeling -tot ‘omgevingsgerichte organisaties’- ondersteunen wij. Met opleiding, training, coaching, interimopdracht of een goed gesprek. Met trainers die het werkveld en politieke context van jouw dagelijkse praktijk als geen ander kennen.

Wie zijn wij

Het geloof in menselijk potentieel

Een organisatie wordt gemaakt door de mensen die er werken. Als zij hun talenten inzetten en hun potentieel benutten, is er veel mogelijk. Bij STRIGO geloven we daarom sterk in menselijk potentieel. Als dit op de juiste manier wordt gevoed zijn mensen gelukkiger, loyaler en ondernemender. Zij voelen zich verantwoordelijk voor hun individuele resultaten en voor de organisatie.

Het vergroten van het eigen vermogen van mensen en organisaties

We helpen mensen hun verborgen potentieel te ontdekken en optimaal in te zetten. Zodat zij goed tot hun recht komen. Hun kennis en creativiteit beter benutten. Zich op de juiste plek weten en de organisatie versterken.

Persoonlijk, praktijkgericht, plezier en duurzaam
Bij STRIGO hebben we bewust de keuze gemaakt te werken vanuit bepaalde kernwaarden. Persoonlijke aandacht, praktijkgericht, plezier en duurzaam vormen samen ons ‘DNA’. Het zijn de kenmerken die uitdrukken wat ons bijzonder maakt en wat ons inspireert. Die kernwaarden zijn in onze genen verankerd. Zij bepalen onze manier van werken van binnenuit. Ze vormen de basis voor de dingen die we doen en fungeren als ons kompas

Persoonlijk
Wij geloven in menselijke interactie. Daarom besteden wij veel persoonlijke aandacht aan onze opdrachtgevers en cursisten. Ook na afloop van een traject.

Praktijkgericht
Alles wat we doen heeft een aantoonbare link met jouw dagelijkse praktijk en is direct toepasbaar. Onze trainers staan met de voeten in de klei en kennen jouw praktijk.

Plezier
Wij hebben passie voor wat we doen en houden van ons vak. Dat dragen we met veel plezier over aan anderen.

Duurzaamheid
Blijvend resultaat boeken en continue inspelen op de veranderingen die op ons afkomen. Wij realiseren blijvende resultaten voor onze opdrachtgevers en cursisten.

Onze ervaring

Ruim 20 jaar ervaring
Meer dan 100 opdrachtgevers
Meer dan 1.000 cursisten gingen je voor