Communicatiescrum

Scrum is een aanpak waarmee sneller en beter resultaat wordt bereikt. En ook zeer effectief is bij overheidscommunicatie.  Is jouw organisatie toe aan een nieuwe communicatiestrategie, een aanpak voor verandercommunicatie of organiseer je een grote bijeenkomst?  Wil je een nieuwe website of een campagne ontwikkelen? Met communicatiescrum kan dat snel en vol energie!

Communicatiescrum aanbod

Gaat jouw organisatie aan de slag gaat met communicatiescrum, dan vraagt dat om facilitators met de juiste vaardigheden. In deze training krijg je een stevige basis om zelf scrum-sessies rondom communicatieprojecten binnen jouw organisatie op te zetten en te begeleiden.

Lees verder

Onze Communicatiescrum Facilitatortraining is ook incompany te volgen. Ook bieden we incompany de Communicatiescrum Kennismakingworkshop aan. De opdrachtgever bepaalt dan in overleg met ons de data en de locatie.

Wij passen dan ook het programma aan op de wensen van de opdrachtgever en werken aan de hand van cases en situaties uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Lees verder

Contact

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met:

Kim van Ingen